Belgisch topmodel & Feeling-gastvrouw Elise Crombez draait al 16 jaar mee aan de top van de internationale modewereld, maar is zo veel meer dan een mooi gezicht. Wij mochten haar een bezoekje brengen en haar uitvragen over haar modellenwerk en haar blijvende liefde voor België.

Wie is Elise?

Elise Crombez is geboren in Moeskroen op 24 juli 1982 en won op 17-jarige leeftijd de modellenwedstrijd Miss Mannequin in Roeselare. In 2001 maakte ze haar runway-debuut voor Alaïa. Ze werd meermaals het gezicht van Prada en stond op meer dan 10 Vogue-covers. Momenteel woont ze in L.A. waar ze naast modellenwerk ook in de weer is met online content voor Lenny Letter, een platform rond feminisme, stijl, gezondheid, politiek en vriendschap.

Elises wereld

In Feeling vertelt Elise meer over haar liefde voor de Belgische kust, maar ook die voor haar vriend en haar modellenwerk. Hoe haar modellencarrière begon, wie haar grote voorbeelden zijn, haar nieuwe projecten… Je ontdekt het allemaal in Feeling.

Filmvrienden

In 2006 ontmoet Elise de twee jonge filmmakers Tristan Scott-Behrends en Cheryl Nicolas. Ze inspireren haar én het worden haar grote vrienden. Speciaal voor Feeling interviewt ze de twee bijzondere L.A.-ers onder andere over hun passie voor film, hun visie op Trump en het belang van familiebanden. Lees het interview deze maand in Feeling.

 

Het grote modenummer van Feeling met gastvrouw Elise Crombez ligt vanaf 15/02 in de winkel. Feeling is deze maand ook verkrijgbaar in pakket met Vogue – Belgische editie. Mis ‘m niet!