Is onze gastvrouw Elise Crombez als topmodel zelf bezig met mode? Zou ze bijvoorbeeld 1000 euro uitgeven aan de broek van haar dromen? Het antwoord geeft ze zelf in deze video. PS Ook kijken als je wil weten voor welk merk ze tegenwoordig kledij ontwerpt ;-).

Belgisch topmodel & Feeling-gastvrouw Elise Crombez draait al 16 jaar mee aan de top van de internationale modewereld, maar is zo veel meer dan een mooi gezicht. Wij mochten haar een bezoekje brengen en aan een vragensaldo onderwerpen.

Wie is Elise?

Elise Crombez is geboren in Moeskroen op 24 juli 1982 en won op 17-jarige leeftijd de modellenwedstrijd Miss Mannequin in Roeselare. In 2001 maakte ze haar runway-debuut voor Alaïa. Ze werd meermaals het gezicht van Prada en stond op meer dan 10 Vogue-covers. Momenteel woont ze in L.A. waar ze naast modellenwerk ook in de weer is met online content voor Lenny Letter, een platform rond feminisme, stijl, gezondheid, politiek en vriendschap.

Elise in Feeling

In Feeling vertelt Elise Crombez meer over haar liefde voor de Belgische kust, maar ook die voor haar vriend en haar modellenwerk. Hoe haar modellencarrière begon, wie haar grote voorbeelden zijn, haar nieuwe projecten… je ontdekt het allemaal in de Feeling van deze maand.

Nog meer video’s bekijken van Elise? Kijk dan hier binnen in haar flat in Gent.

Het grote modenummer van Feeling met gastvrouw Elise Crombez ligt vanaf 15/02 in de winkel. Feeling is deze maand ook verkrijgbaar in pakket met Vogue – Belgische editie. Mis ‘m niet!

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten