Onze nieuwste gastvrouw is ongetwijfeld de stijlvolste die we al strikten. Kan moeilijk anders, ze heeft een eigen modelabel en je kent het ongetwijfeld: Essentiel. Inge Onsea is een knalvrouw en Feeling mocht een kijkje nemen achter haar schermen. Lucky. Us.

Impulsief, positief en enthousiast

Inge Onsea (47) noemt zichzelf impulsief, positief en enthousiast. Zelfkennis heeft ze alleszins want er is geen enkele vrouw die meer bruist van energie als onze nieuwe gastvrouw. Hoewel ze zelf zegt geen specifieke doelen te hebben in haar leven, heeft ze toch al héél wat bereikt. Haar fantastisch geesteskind Essentiel bijvoorbeeld…

Voor Inge hoeft niet alles perfect te zijn. Ze ziet in alles schoonheid, zelfs in de lelijke dingen en vindt relativeren dan ook enorm belangrijk. Heb je tegenslagen? Zet ze onmiddellijk opzij en probeer ze een plekje te geven. Amen to that.

Essentiel x Feeling T-shirt

Inge ontwierp speciaal voor ons modenummer een exclusieve Feeling x Essentiel T-shirt, gebaseerd op haar liefde voor India.

Hij is enkel te verkrijgen via deze link of via de Essentiel online shop, en dat voor maar € 45 extra. Haast je want de voorraad is beperkt! Go, go, go!

De nieuwe Feeling met gastvrouw Inge Onsea ligt vanaf 23 augustus in de winkel. Mis ‘m niet!