Je in dezelfde ruimte als gastvrouw Inge Onsea begeven zonder aangestoken te worden door haar enthousiasme? Onbegonnen werk. Haar oprechte bulderlach, de blik in haar ogen als ze over haar nieuwste Essentiel-collectie vertelt… Alles aan haar is inspirerend, zélfs: haar travel essentials.

Volledig undercover

Als succesvolle power lady is Inge Onsea vaak on the fly. De thuisbasis van haar label Essentiel ligt immers in India, waar ze geïnspireerd geraakte door mooie stofjes en silhouetten. Wat ze meeneemt als ze naar het Oosten reist? Wel, dit:

“Van zodra ik op een vliegtuig stap, val ik in slaap. Ze mogen me dan pas wakker maken als we zijn geland. Ik neem standaard een pilletje met melatonine, draag een zijden ooglapje, wikkel me in een sjaal en zet een pet op mijn hoofd. Ik wil dat absoluut niemand mij ziet terwijl ik lig te dutten.”

Essentiel x Feeling T-shirt

Inge ontwierp speciaal voor ons modenummer een exclusieve Feeling x Essentiel T-shirt, gebaseerd op haar liefde voor India.

Hij is enkel te verkrijgen via deze link of via de Essentiel online shop, en dat voor maar € 45 extra. Haast je want de voorraad is beperkt! Go, go, go!

De nieuwe Feeling met gastvrouw Inge Onsea ligt sinds 23 augustus in de winkel. Mis ‘m niet!