Dagny Ros is chef-kok en tovert dus graag lekkere kunstwerkjes voor haar klanten. Maar is ze ook zo perfectionistisch wanneer ze voor zichzelf en haar kids achter de potten staat? Eet ze gezond of heeft ze daar als drukke madam eigenlijk helemaal geen tijd voor? Deze ingrediënten vind je standaard in haar koelkast.

 

Benieuwd hoe heel het huis van Dagny er langs binnen uitziet? Dat ontdek je hier.

Sesam open u

Levertraanolie staat al-tijd in haar koelkast en is typisch iets van IJsland. Ze krijgt het goedje zelf écht niet binnen maar heeft het omwille van de traditie altijd in huis. Ook een pot zuurkool zit er standaard in, aangezien het haar darmflora balanceert. Mierikswortel is nog zo’n ding uit het Noorden. In combinatie met zure room smaakt het volgens Dagny heerlijk. Het meest sexy product in haar frigo? Viseieren. Dat maakt haar gerechten net dat tikje aantrekkelijker. Ook staan er altijd verse restjes in haar koelkast omdat ze gezond eten super belangrijk vindt.

Dagny in Feeling

Wil je onze Feeling-gastvrouw beter leren kennen? Hier maar je kennis met Dagny Ros Asmundsdottir. Volg haar filmpjes en tips deze maand ook op de Feeling website en FacebookpaginaDagny Ros Asmundsdottir organiseert op 13 april ook een kookworkshop voor onze lezeressen. Interesse? Schrijf je dan snel hier in!

Het aprilnummer van Feeling met Dagny Ros Asmundsdottir ligt vanaf 21/03 in de winkel.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten