Elke maand hebben we in Feeling een bijzondere vrouw te gast. Zij geeft een unieke blik in haar wereld en neemt ons mee in wat haar drijft en passioneert. Deze maand is Evi Van Acker aan de beurt.

In het juli-nummer van Feeling (vanaf 22 juni in de winkel) maak je kennis met onze Feeling-gastvrouw Evi Van Acker.

Wie is Evi Van Acker?

Evi Van Acker is een Belgische topsporter. Zeilen is haar passie, talent en grote liefde. Ze is geboren in 1985 en 30 jaar later doet ze voor de derde keer mee aan de Olympische Spelen in Rio. Tijdens en na haar master bio-ingenieurs-wetenschappen werd de (zeil)sport haar leven. Evi houdt ook van eten, koken en op restaurant gaan.

Evi Van Acker in Feeling

Te land, ter zee en voor de camera. Ontdek Evi Van Acker voor één dag als model in onze spetterende modeshoot. Is een zeilster nu net niet of net wel met mode bezig? Evi alvast wel, ze is een goed shopper en koopt vaak de mode-boekjes. Een stralende Evi, helemaal klaar voor haar cameramoment. Dit hebben we op de modeshoot zeker gemerkt. De volledige shoot kan je in het juli-nummer terugvinden.

Evi Van Acker naar de Olympische Spelen

We wensen haar het allerbeste, binnenkort in Rio de Janeiro. Maar van de Olympische Spelen alleen zal het niet afhangen, trots zijn we nú al op onze sportieve en knotsgekke gastvrouw Evi Van Acker.

 

cover Feeling Het julinummer van Feeling met gastvrouw Evi Van Acker ligt vanaf 22 juni in de winkel.