Home Gastvrouw Video: thuis bij gastvrouw Sihame El Kaouakibi

Video: thuis bij gastvrouw Sihame El Kaouakibi

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Elke maand hebben we in Feeling een bijzondere vrouw te gast. Zij geeft een unieke blik in haar wereld en neemt ons mee in wat haar drijft en passioneert. Deze maand is Sihame El Kaouakibi aan de beurt.

In het juninummer van Feeling (vanaf 18 mei in de winkel) maak je kennis met onze nieuwe Feeling-gastvrouw Sihame El Kaouakibi.

Wie is Sihame El Kaouakibi?

Sociaal onderneemster Sihame is geboren in Boom op 9 juli 1986. Ze studeerde voor onderwijzeres en behaalde 2 masters in de onderwijskunde aan de VUB. Op 22 jarige leeftijd richtte Sihame Let's Go Urban op. Ze gaat met hart en hoofd voor een betere wereld voor onze nieuwe generatie. Ze won reeds prijzen als; Antwerpenaar van het Jaar (2011), Vlaamse Cultuurprijs (2012) en Straffe Madam (2013). In 2013 schreef ze haar eerste boek; #Believe.

Sihame El Kaouakibi in Feeling

Voor Feeling ontmoet Sihame Inge Onsea, de oprichtster van kledinglabel Essentiel. Daarnaast geeft ze ons een unieke blik in haar wereld

Ontmoet Sihame El Kaouakibi

Sihame zal deze maand ook terug te vinden zijn op al onze digitale platformen. Op de Feeling website deelt ze al haar insider tips, favoriete lijstjes en méér. Hou ook zeker onze Facebookpagina in de gaten voor nog meer tips van Sihame El Kaouakibi.

Wedstrijd

Wij zijn uiteraard fier dat Sihame El Kaouakibi onze Feeling-gastvrouw is. Om dit te vieren schenken we 25 exemplaren van haar boek #Believe weg. In het boek pleit Sihame voor een andere kijk op de stedelijke jeugd. Centraal staat de kracht van jongeren, wat volgens Sihame El Kaouakibi dé sleutel voor de toekomst is. Waag via deze weg je kans om 1 van 25 boeken te winnen. 

 

Feeling

Het juninummer van Feeling met gastvrouw Sihame El Kaouakibi ligt vanaf 18 mei in de winkel.