Elke maand hebben we in Feeling een bijzondere vrouw te gast. Zij geeft een unieke blik in haar wereld en neemt ons mee in wat haar drijft en passioneert. Deze maand is Eva De Roovere aan de beurt.

 

Wie is Eva De Roovere?

Eva De Roovere is een Belgische singer-songwriter, bekend van hits als Fantastig toch en Zoals in dat ene liedje. Haar allergrootste passie is muziek Ze is geboren in 1978 en nu brengt ze haar allereerste Engelstalige album uit, dat ze Chanticleer gedoopt heeft. Naast zingen en songs schrijven, houdt Eva ook van klarinet, viool, en piano spelen en van lezen, yoga en mediteren.

Eva De Roovere in Feeling

Zonder muziek geen leven. Eva De Roovere wordt voor één dag Feeling-journaliste en interviewt sopraan Elise Caluwaerts. Uit het gesprek blijkt dat beide vrouwen heel wat gemeen hebben – beide hebben ze net een nieuwe cd uit, houden ze van de vrijheid die het podium biedt én zijn ze allebei een beetje een diva – hoewel ze beide toch heel verschillende paden bewandelen. Het volledige interview kan je in het augustus-nummer terugvinden.

Eva De Roovere brengt eerste Engelstalig album uit

Apetrots is ze op haar nieuwe cd, Chanticleer, die sinds begin dit jaar in de rekken ligt. En terecht, want voor haar allereerste Engelstalige cd kon ze een beroep doen op internationaal bekende muzikanten. Wij wensen creatieve gastvrouw Eva De Roovere veel succes met het timmeren aan haar internationale carrière.

cover feeling augustusLees nog meer over onze gastvrouw Eva De Roovere in het augustus-nummer van Feeling (vanaf 20 juli in de krantenwinkel).