6 tips om te ontsnappen aan de kou en te relaxen

De vrieskou al een beetje beu? Wij ook. Maar het is wel het perfecte excuus om wat me-time te nemen en jezelf helemaal in de watten te leggen. Dankzij deze 6 tips kan je helemaal ontstressen

1. Ga naar de sauna

Te koud? Dan ga je toch gewoon naar de sauna. In de sauna zweet je alle slechte stoffen uit. Door deze stoffen via transpiratie te elimineren kan er weer energie door je lichaam vloeien. Na dit saunabezoekje zal je je weer helemaal opgewarmd en als herboren voelen!

2. Neem een epsomzout bad

Epsomzout vind je tegenwoordig overal in de winkels. Het magnesiumsulfaat dat in het zout zit zorgt er voor dat jouw spieren ontspannen. Dus adem diep in en uit en geniet van dat zalig warme badje!

3. Drink thee

Lekker binnen een warm drankje nemen doet je instant de kou vergeten. Camillethee is niet de enige optie om te ontspannen. Voor even te recupereren kan ook passiebloem, Siberische ginsengthee en valeriaanthee zeker helpen. Thee warmt je trouwens niet enkel op, het is ook gezond. Hier lees je waarom.

4. Ga voor een full-body massage 

Verwen jezelf eens met een heerlijke massage, hierdoor gaan je gespannen spieren niet enkel beter aanvoelen maar ga je ook helemaal relaxen. Gebruik warme olie, die zorgt ervoor dat je de kou even helemaal vergeet. 

5. Yoga 

Deze yoga-move zal er voor zorgen dat je in no-time ontspannen bent. Geen lenigheid verreist! Je doet het als volgt: Ga op je rug liggen met je achterste tegen de muur en hou je benen recht omhoog. Leg vervolgens je armen naast je lichaam en ... relax!

6. Knuffel

Knuffelen is leuk en gezond, én je warmt er ook nog eens van op. Geef elkaar vandaag dus een lekker warme knuffel. 

Vlucht je liever weg naar een warme stad? Lees dan zeker onze nieuwe Feeling Gold, waarin je alles leest over citytrips. Heb je last van een winterdipje? Hier vind je 9 tips om hem te bestrijden.

Partner Content

Gesponsorde content