Een dieet starten is één ding, maar volhouden is nog een ander. “Keto is geen dieet, wel een levensstijl”, vertelt Julie Van den Kerchove. Wij vroegen haar hoe je start met de keto levensstijl én hoe je het volhoudt.

 

“Ik hou eigenlijk niet van het woordje dieet. Veel mensen volgen keto om af te vallen, en daar is zeker niets mis mee, maar eigenlijk is keto gewoon een levensstijl, een gezonde manier van leven (waar je ook slank van wordt en blijft). In die zin is het zeker niet de bedoeling om een tijdje te diëten en dan je leven terug volledig om te gooien.”

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

vijftiendagenplan keto plan keto dieet

Wil jij het keto-dieet ook wel eens proberen? Dan ben je hier aan het juiste adres. De komende week legt Julie Van den Kerchove je haarfijn uit hoe je zelf aan de slag kan gaan met haar vijftiendagenplan en delen wij tal van recepten. Zeg maar bye bye tegen die corona-kilo’s! Alle artikels over het keto-plan kan je met je Feeling-account op deze overzichtspagina lezen.

Meer lezen over gezond eten en keto: