Bijna zomer! Hoog tijd dus om aan dat bikinilijf te werken. Vind jij het ook zo’n uitdaging om een sport te vinden die écht bij je past? Misschien staat het wel in de sterren geschreven. Bekijk wat volgens jouw sterrenbeeld dé sport is die jou op het lijf geschreven is.

Steenbok: van 22/12 tot 20/1

Steenbokken zijn praktisch, intelligent en logisch. Als ze iets willen bereiken, hebben ze daar alles voor over en ze sporen ook anderen aan hun dromen na te leven. Aan de andere kant zien ze het leven vaak wat somber in, en kunnen ze behoorlijk koppig zijn. Ook verlegenheid is een trekje van veel Steenbokken. Ze kiezen dus best voor een sport die hen resultaat geeft en hen zen maakt. Pilates of  yoga zijn prima opties.

Waterman: van 21/1 tot 18/2

Watermannen zijn onafhankelijke, originele mensen die erg populair zijn. Ze kunnen excentriek zijn maar soms ook bang om hun emoties te tonen. Je zult je met hen beslist niet vervelen, want ook qua technologische kennis zijn ze vaak een buitenbeentje. Zij zijn nooit bang om iets nieuws of origineels uit te proberen. Misschien is Watfit daarom wel iets voor jou? 

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5
bekijk op één pagina

Meer over sporten: