Vissen: van 19/2 tot 20/3

Vissen zijn vriendelijk en meelevend en passen zich heel gemakkelijk aan anderen aan. Ze zijn daarom de ideale sportbuddy’s, neem ze mee naar de Zumba of ga samen crossfit doen. Jammer genoeg zijn ze soms wat overgevoelig en niet bepaald praktisch; ze zijn aan de mysterieuze en dromerige kant. Veel zelfvertrouwen hebben Vissen niet, maar ze zijn trouw aan hun vrienden en kunnen ook goed alleen zijn.

Ram: van 21/3 tot 20/4

Rammen zijn moedig, enthousiast, optimistisch en eerlijk. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het hen niet en ze zijn dan ook graag bereid de leiding te nemen en fysieke uitdagingen aan te gaan. Een stevige uitdaging is dus perfect voor de ram, spinnen is perfect. Maar ook teamsporten zijn een goed idee: hocky of basket. Jammer genoeg kunnen ze erg impulsief zijn en als het hen niet meezit, worden ze boos of zelfs agressief.

Stier: van 21/4 tot 21/5

Stieren zijn gul en betrouwbaar, ambitieus en sensueel en aan een Stier heb je een vriend voor het leven. Stieren zijn geduldig en hebben doorzettingsvermogen, wat ze fijne collega’s maakt. Ze zijn bovendien een perfecte danspartner, salsa- of tangolessen zijn perfect voor de stier. Minpuntje? Ze zijn koppig en denken soms dat de hele wereld om hen draait. Ze zijn bezitterig, maar als ze van iemand houden, gaan ze voor hen door het vuur.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5
bekijk op één pagina

Meer over sporten: