Tweelingen: van 22/5 tot 21/6

Tweelingen zijn altijd zichzelf, zonder meer. Dat betekent dat ze een zachte kant hebben, maar ook heel sterk en onvoorspelbaar kunnen zijn. Dat maakt hen echte sterren in de boksring. Geen fan van vechten? Piloxing is jou op het lijf geschreven. Tweelingen zijn slim en kunnen over alles meepraten, en ze zijn leergierig. Als ze eenmaal de juiste partner gevonden hebben, zijn ze onvoorwaardelijk trouw.

Kreeft van 22/6 tot 22/7

Kreeften zijn zachtaardig en hun familie is voor hen heel belangrijk. Jammer genoeg vinden ze het soms moeilijk om uit te drukken wat ze voelen, en trekken ze zich soms terug. Lopen is daarvoor perfect, even alles loslaten. Daarnaast zijn ze dol op lange wandelingen en trektochten met hun familie. Ze zijn artistiek en creatief, en werken hard. Wel zijn ze bang om afgewezen te worden, en dat kan hen wrokkig maken. Een Kreeft onthoudt het heel lang als hem onrecht aangedaan is.

Leeuw: van 23/7 tot 23/8

Leeuwen hebben een warm hart en ze houden van actie. Het is voor hen enorm belangrijk om bemind en bewonderd te worden; ze staan graag in de belangstelling. Ballet is daarom perfect. Ook andere danssporten zijn hen op het lijf geschreven. als Vandaar dat er onder acteurs veel Leeuwen zijn. Leeuwen kunnen behoorlijk koppig zijn, en als ze eenmaal ergens van overtuigd zijn, is het bijzonder moeilijk om hen op andere gedachten te brengen.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5
bekijk op één pagina

Meer over sporten: