Maagd: van 24/8 tot 23/9

Maagden zijn analytisch en opmerkzaam, en als ze iemand aardig vinden, zijn ze erg behulpzaam en betrouwbaar. Bovendien zijn ze perfectionistisch, een sport waarin ze bewegingen kunnen perfectioneren, is daarom perfect. Denk aan yoga of ballet. Ze zijn super georganiseerd en ordelijk, en vrienden kunnen dan ook altijd op hen rekenen. Daar staat tegenover dat Maagden behoorlijk sceptisch kunnen zijn, en zich nogal eens met dingen bemoeien waar ze eigenlijk niets mee te maken hebben. Maar ze zijn altijd rechtdoorzee.

Weegschaal: van 24/9 tot 23/10

Weegschalen zijn echte diplomaten: ze kunnen de dingen vanuit het perspectief van anderen zien en ze kunnen erg goed luisteren. Maar ze verwachten wél dat ze bewonderd worden; ze zijn behoorlijk ijdel en kunnen niet goed tegen kritiek. Daarom kiezen ze liever sporten waarin ze uitblinken en kunnen werken op eigen tempo. snelwandelen, hardlopen of inlineskaten zijn je op het lijf geschreven.

Schorpioen: van 24/10 tot 22/11

Schorpioenen zijn evenwichtige mensen en als ze eenmaal iets in hun hoofd hebben, zijn ze moeilijk nog van hun idee af te brengen. Een sport met een duidelijk doel is daarom perfect. Neem een abonnement bij de fitness of ga lekker zwemmen en leg jezelf een trainingsschema op, je bent niet te stoppen. Ze zijn betrouwbaar en trouw, en vaak erg ambitieus. Wel kunnen Schorpioen bezitterig zijn, en nogal jaloerse neigingen hebben. Dat maakt dat ze niet zo makkelijk in hun kaarten laten kijken.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5
bekijk op één pagina

Meer over sporten: