Op dinsdag 20 juni presenteerde Feeling-gastvrouw Pascale Naessens samen met tal van internationale experts de lezing ‘Voeding Vandaag’. Ze verklapten tal van weetjes over gezonde voeding. Bekijk de video over de lezing en ontdek enkele van haar gouden tips.

Pascale Naessens deelde zelf haar gouden tips, maar nodigde ook enkele collega’s uit om te praten over gezonde voeding. Zo kwam ook Kris Verburgh, auteur van ‘De voedselzandloper‘, Hanno Pijl, auteur van Diabetes type 2? Maak jezelf beter’ en professor David Ludwig, auteur van Always Hungry’. 

Lees hier nog eens het interview dat Pascale Naessens voor Feeling deed met David Ludwig.

Dé basis

Heb je het evenement gemist? Geen zorgen. Wij waren er bij en in de video zie je enkele highlights van de show. Zo verklapt Pascale Naessens wat de échte basis is van een gezonde levensstijl. “Er zijn heel wat verschillende visies over gezond eten. En iedereen heeft zijn eigen ideeën, maar over één ding zijn we het allemaal eens: je moet geraffineerde voeding – die in het fabriek geproduceerd is – zoveel mogelijk vermijden.”

Zelf aan de slag

Wil je zelf aan de slag, maar weet je écht niet waar te beginnen? In de boeken van Pascale vind je alle informatie die je nodig hebt. Ze verklapt alvast waar je kunt starten. “Begin al eens met je ontbijt. Vervang je ontbijt door vers fruit. Voeg er enkele eetlepels volle yoghurt aan toe. Je zult merken dat je barstensvol energie zit. En eet op zondag gerust die croissant, voel gewoon aan waar je lichaam zich goed bij voelt. Daarna kun je stap voor stap verdergaan.”

Meer tips van Pascale Naessens: