De zomer is bijna daar, tijd dus om die winterkilo’s eindelijk aan te pakken. Geen zin in een zwaar dieet? Geen zorgen! Dankzij de tips van gezondheidsgoeroe Esther Andries verlies je die kilo’s als sneeuw voor de zon en dat simpelweg door gezond en lekker te eten. In haar nieuwste boek ‘Your Healthy Fix’ deelt ze nog meer gouden tips. Aan Feeling verklapt ze drie dagen lang alvast enkele tips. Vandaag leert ze ons het belang van visualisatie.

‘Law of attraction’

Vroeger dacht ik vaak dat mensen die termen zoals: meditatie, visualisatie, yoga, .. echt helemaal gek geworden waren. Tot je erbij stilstaat, erover leest, en erover nadenkt.

Ik visualiseer al heel m’n leven lang, zonder het zelf te beseffen. Al van kleins af aan had ik een beeld in m’n hoofd van mijn doel. Eerst was het professioneel basketballer, dan was het danseres, en nu is het succesvol ondernemer! Zonder erbij stil te staan, beeld ik me met momenten (vb. in de auto in de file, terwijl ik een boek lees, ..) in hoe ik eruit zie in deze situatie, hoe ik me dan voel, … . Dit is visualisatie in zijn puurste vorm.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3
bekijk op één pagina

“Your healthy fix”is verschenen bij Borgerhoff & Lamberigts en kost  24,99 euro.  

Meer tips voor een gezonde geest in een gezond lichaam: