3 series om te bingewatchen dit weekend

Hoera, het is weer weekend! Tijd dus om gezellig te genieten... Dekentje, chips, en afstandsbediening. Klaar om te bingewatchen. Geen idee wat te kijken? Wij geven enkele tips.

Bonusfamiljen

Image result for bonusfamiljen

Heerlijk luchtig, deze Zweedse serie. De reeks gaat over de ups en downs in een modern samengesteld gezin. Perfect om de bank te hangen en samen met het gezin te bekijken.

Nu te bekijken op Netflix.

#hetisingewikkeld

Image result for het is ingewikkeld

Lien en Peter hebben het allemaal: een goede job, twee prachtige kinderen, toffe vrienden, een mooi huis én een kat. Maar de liefde is uitgedoofd, hun seksleven dood en de midlife crisis klopt op de deur. Lien beslist om uit elkaar te gaan, maar ze krijgen het niet over hun hart om de kinderen wekelijks heen en weer te moeten verhuizen. Daarom besluiten ze de perfecte scheiding te plannen en in hetzelfde huis te blijven wonen. Maar dat leidt al snel tot ingewikkelde toestanden.

Op televisie zag je woensdag de laatste aflevering. De serie gemist? Gelukkig kun je hem online bekijken op de website van VIER. Sinds deze week staat het volledige seizoen online, je hoeft dus niet telkens te wachten op een nieuwe aflevering.

Stranger Things

Image result for stranger things

Wie het eerste seizoen van Stranger Things nog niet heeft gezien, kan maar beter beginnen te bingewatchen. Want vanaf 27 oktober kun je op Netflix het tweede seizoen bekijken. Wij kijken er alvast naar uit. Stranger Things speelt zich af in de jaren tachtig. Drie vrienden gaan op zoek naar hun vriend die verdwenen is in het bos. Uit het niets is er een meisje met bovennatuurlijke krachten die hun helpt bij de zoektocht.

Te bekijken op Netflix.

Meer tips om te ontspannen dit weekend:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content