Ryan Gosling kan best een partijtje dansen. Dat kunnen we zien in de film ‘La La Land‘. Dat het talent er al vroeg in zat, bewijst de video die getoond werd in de ‘Graham Norton Show’. Je moet hem écht even zien.

Ryan Gosling werd samen met Emma Stone, Sienna Miller en Ben Afflack uitgenodigd in de show van Graham Norton. Graham staat er erom bekend wel iets gênants te tonen of te vertellen over de mensen die bij hem in de sofa zitten. Deze keer haalt hij van iedere acteur of actrice iets uit het verleden naar boven. Ook Ryan Gosling moet eraan geloven, we zien hem in een geweldige video waarin hij als kind danst in een wedstrijd waaraan hij als kind deelnam. Hij lijkt zelf een beetje beschaamd, maar wij zijn er helemaal weg van. Kijk en oordeel vooral even zelf.

Wij kunnen niet wachten om ‘La La Land‘ te gaan bekijken (vanaf 25/1 in de Belgische zalen). Emma Stone en Ryan Gosling kregen de ‘Golden Globe’ voor beste actrice en beste acteur. Heb je de romantische speech gezien die Ryan Gosling gaf? Nu weten we het zeker: Eva Mendes mag haar pollekes kussen met een man als Ryan.

Meer films? Deze 5 moet je écht gaan bekijken.

Artikels over films & boeken: