We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: summertime! Een tripje naar de kust is dan ook snel gepland. Genieten van zon, zee, strand… én de beste adresjes die je er kan vinden. Wij geven je vijf plekjes die je moet bezocht hebben als je in Knokke vertoeft.

5 x hotspots in Knokke

Calypso Knokke

Waan je in de jungle bij Calipso in Knokke waar je kan genieten van de tropische setting, heerlijke cocktails en lekkere hapjes. Ook al zit je zo dicht bij het strand dat je het zand bijna aan je voeten voelt kriebelen, je ervaart hier ook volop jungle vibes met een kleurrijke cocktail in de hand. Zomerse hapjes delen of een late night dinner met het ruisen van de zee op de achtergrond, check, check en nog eens check.

Meer informatie over deze hotspot vind je hier.

Bali Beach Knokke

Als je eens een speciaal ontbijt wil proberen is deze hotspot dé place to be! Zoals de naam het zelf al zegt kan je genieten van een vleugje Bali in Knokke. In Bali Beach vind je Aziatische beachwear en accessoires, maar bovenal heerlijke Frops (fruit pops). Als ontbijt serveren ze nu ook Fluffy Frops, een rijkelijk gevulde bowl met granola, vers fruit én een Frops.

Meer informatie over deze hotspot vind je hier.

The Bunkers Knokke

Deze hotspot is een must voor als je volledig tot rust wil komen. Te midden van oude bunkers ligt dit uitzonderlijke guesthouse. Omgeven door polders geniet je hier van een luxueuze B&B: zwemmen met zicht op de velden, een heerlijk ontbijt en strak design, met zeeën van licht. Je huurt er 1 van de 5 kamers of – als je met een groep wilt komen – huur je het hele huis, inclusief prachtige keuken. In The Bunkers worden rust en privacy je beste vrienden. Maar jezelf vervelen is hier geen optie! Chillmodus on in de sauna of in de tuin met het fenomenale uitzicht over de bunkers uit WO I & II 

Meer informatie over deze hotspot vind je hier.

Brows & Brush Bar Knokke

Nog tot en met 9 september kun je van donderdag tot en met zondag in Knokke terecht bij de pop-up Brows & Brush Bar van Naomi en Jeanine. Terwijl Naomi zorgt voor een oogverblindende blik met perfect gestylede wenkbrauwen tovert Jeanine je in no time een luchtig strandkapsel. Begin je weekend aan zee met een uurtje verwentijd voor jezelf en je straalt nog heel lang na.

Meer informatie over deze hotspot vind je hier.

Julie et Moi Knokke

Bij Julie et Moi in Knokke zijn ze helemaal klaar voor de zomer. Niet alleen met luchtige jurkjes en coole sneakers, maar met een compleet nieuwe winkel. De verhuis naar de Lippenslaan ging gepaard met de aankoop van nieuwe collecties van o.a Deby Debo, Suncoo en Chantal B. Mooie juwelen, tassen en deco-accessoires vervolledigen het plaatje.

Meer informatie over deze hotspot vind je hier.

Ben je nu al aan het wegdromen van een zonnige zomer aan onze Belgische Kust? Dan doen wij er graag nog een schepje bovenop met een voorsmaakje van onze kust-specialDownload hier enkele reeds uitgestippelde shoppingroutes en dé must-do’s van onze Feeling-gastvrouwen aan de Belgische Kust

Meer over de kust vind je hier: