https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Food 7 x fancy foodtrucks voor elk zomerfeest

7 x fancy foodtrucks voor elk zomerfeest

7 x fancy foodtrucks voor elk zomerfeest

Het is helemaal van de tijd, ze serveren wat je maar wilt: van vis tot Indische kip.
Je foodtruck moest al besteld zijn!

 

Puzzles – 100% vegetarisch

Dé foodtruck voor eco-foodies. Hier worden smoothies en sapjes geserveerd, salades met superfoods en gezonde snacks zoals quinoaburgers, slow cooked bloemkool met bbqsaus en sweet potato fries. Alles is 100% vegetarisch.

Mellow –  Gezond zoet

Natuurlijk wil je ook een dessertje aanbieden. Bij Mellow blijft de calorie-inname binnen de perken, met heerlijk gezonde Frozen yoghurt. De yoghurt wordt geserveerd als een
ijsje en vervolgens afgewerkt met vrolijke toppings, zoals vers fruit, stukjes koek, chocolate chips en huisgemaakte siropen.

Top of the grill – gastro streetfood

Dit is streetfood met een gastronomische touch. Chef Dirk Luijts bereidt zijn heerlijke gerechtjes op een gesloten barbecue. Echte aanraders zijn de gepekelde, gegrilde zeebaars en het karaktervolle Txogitxu-rundvlees uit het Baskenland. Je kunt er zelfs Belgische frieten en sla bij bestellen.

Bolly foods – very exotic

Voor een exotische toets op je feest kun je Bollyfoods inhuren. Ze zijn gespecialiseerd in Indiase fusiongerechten en kleine snacks. De kruidenmasala’s zijn gemaakt van kruiden die rechtstreeks uit India geïmporteerd zijn. De populairste maaltijd is chicken tikka-bombay potato, geserveerd met een Indiase couscoussalade.

Finger-foodtruck- sharing deluxe

De elegante Fingerfoodtruck serveert heerlijke sharing gerechten zoals verse hummus met crostini’s of tortillachips uit de oven met cheddar, rode ui, jalapeños en zure room. Daarnaast kun je kiezen uit kleine hapjes: verse burgers met truffeldressing, crunchy chicken… You name it!

Bar zar: Mobile cocktailbar- klinken op kwaliteit

Cocktails zoals in een échte cocktailbar, met goed opgeleide bartenders, huisgemaakte
siropen, verse ingrediënten en premium spirits. Bij Bar Zar hebben ze al tien jaar
ervaring en de hoofdbarman won de Bacardi Legacy Benelux cocktail-competitie.

Jean Sur Mer – alles met verse vis

Deze klassieker blijft een fantastische keuze: de heerlijke verse kibbelingen van duurzaam gevangen vis met huisgemaakte tartaar is fantastisch. Maar je kunt bij Jean Sur Mer ook een op maat gemaakt vismenu bestellen dat in verschillende formules kan worden geserveerd: van streetfood tot een walking dinner in acht gangen.

Door Evelien Rutten en Cleo Decoster

Lees ook:

Door Evelien Rutten en Cleo Decoster