De zomer is in het land, tijd om dat te vieren met een cocktail. Omdat we het uiteraard ook niet al té bont willen maken wat onze dagelijkse calorie-inname betreft, gaan we misschien best wel opzoek naar een paar light varianten. Deze zes cocktails met weinig calorieën drink je alvast zonder al té veel schuldgevoel.

6 x cocktails met weinig calorieën

1. Gin-tonic met aardbei en basilicum

Voor wie al eens graag aperitieft, maar liefst ook een beetje in vorm wil blijven is het bijna parate kennis: de cocktail waarmee je je work-out schema het minst in de war brengt, is zonder twijfel een klassieke gin tonic. De bittere tonic bevat immers minder suiker dan andere soda’s en bovendien is ook ‘gin’ een vrij zuivere variant van alcohol.

Dit artikel maakt deel uit van Feelings grote zomerplan 2021 om alles uit je vakantie te halen. Ontdek hier nog meer tips en leuke artikelen. 

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Op zoek naar nog nog meer tips om alles uit je vakantie te halen? Ontdek hier alle artikels uit Feelings grote zomerplan. Wil je geen enkele update meer missen? Schrijf je dan hier snel in op onze nieuwsbrief met Feeling weekendtips, zo krijg je elke vrijdag onze tips om je zomer onvergetelijk te maken in je inbox.

Meer lezen over food & drinks: