Minder vlees op het menu? 3 heerlijke kookboeken voor inspiratie

Wil jij graag wat minder vlees op het menu, maar ontbreekt het je aan inspiratie? Dan zijn er tegenwoordig tal van kookboeken om inspiratie uit te halen. Serveer heerlijke vis, ga voor een groentenschotel óf probeer eens veganistisch. Deze boeken zijn een eindeloze bron aan inspiratie.

Delicious Hét visboek!

Delicious Hét visboek!

Delicious Hét visboek!

In ‘Hét Visboek’ vind je 100 heerlijke recepten met vis. Bovendien lees je in het eerste hoofdstuk alle soorten kennen en welke tools je nodig hebt. Daarnaast wordt er stap voor stap uitgelegd welke technieken je allemaal nodig hebt. Smakelijk!

Groente & fruit

Groente & fruit

Groente & fruit

Wie denkt dat je met groenten en fruit geen volwaardige maaltijd op tafel kunt toveren, heeft het grondig mis. In het boekje ‘Groente & Fruit, recepten van verse oogst’, vind je tal van heerlijke recepten die het tegendeel bewijzen. Hier en daar vind je een recept met vlees terug, maar het merendeel bestaat uit gezonde groenten en fruit. Smakelijk!

Vegan Happiness – Jessica Prescott

Vegan Happiness - Jessica Prescott

Vegan Happiness – Jessica Prescott

Veganistisch koken is gelukkig al lang van zijn saaie geitenwollensokken-imago af. Wil je het zelf proberen, dan is ‘Vegan Happiness‘ een aanrader. Je leert er alles kennen over deze gezonde levensstijl én de meest heerlijke en originele recepten om zelf aan de slag te gaan.

Liever niet zelf koken? Hier ontdek je 10 vegan restaurants.

Meer artikels voor foodies:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content