Ontdekken, inspireren en genieten.

Verzamel je beste vrienden en vriendinnen en laat je 14, 15 en 16 juni inspireren door de wereld van Pascale met fascinerende lezingen, creatieve workshops en verrassende activiteiten op het prachtige kasteeldomein Wolvenbos (van 10u tot 18u). Uiteraard is Pascale Naessens ook zelf van de partij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Geniet van een heerlijk uitgebreide lunch volgens haar filosofie. Doorheen de rest van de dag blijven we je verwennen met allerlei lekkers. Ontmoet de vrouw die Vlaanderen gezond leerde leven en klink met haar op je gezondheid. Naast lezingen van Pascale herself kan je ook luisteren naar andere sprekers die haar inspireren. De workshops bestaan uit een boeiende wine tasting, tips & tricks van fotograaf Henk Van Cauwenberg en nog veel meer!

In elk hoekje van het domein valt wel iets te beleven: word helemaal zen tijdens een blotevoetenwandeling, ontdek de pottenbakkerscorner of mediteer op één van de vele rustpunten op het domein. Bestel hier je tickets en laat je verwennen!

Meer Pascale Naessens: