Als er een ding is waar we bij Feeling goed in zijn, dan is het feesten. Nu die feestjes deze zomer waarschijnlijk vooral in onze eigen tuin zullen doorgaan, verklapt chef lifestyle Nathalie Balsing haar beste tips voor een onvergetelijke garden party.

1. Keep it simple: ga voor eenvoud en stijl

Een tuinfeest geef je om het gezellig te hebben, niet om de Oscarparty van Vanity Fair te evenaren in je achtertuin. Jammer genoeg gaat het organiseren van zo’n feestje altijd samen met wat stress. Maar of het véél stress wordt, of een béétje, kies je zelf. Hoe eenvoudiger je alles houdt, van eten tot decoratie, hoe minder belastend, maar ook – verrassend genoeg – hoe stijlvoller je feestje zal zijn. Het geheim zit in een paar subtiele verrassingselementen voor je gasten vanaf het moment dat ze aankomen.

Dit artikel maakt deel uit van ons staycation-plan. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

staycation

De vakantie is in zicht, de zomer lonkt. En dan bedient Feeling je op je wenken met een groot staycation-plan om alles uit je vakantie te halen. Wil je nog meer exclusieve tips ontvangen recht in je mailbox? Schrijf je hier in op ons staycation-plan en ontvang de komende 7 dagen van ons elke dag tips om het beste uit de zomer van 2020 te halen.

Meer lezen over tuin en staycation:

Openingsbeeld: wonen met lef / Zara Home / Saint Eve.