Home Lifestyle Food Video: de beste manier om een sinaasappel te pellen

Video: de beste manier om een sinaasappel te pellen

Hmm, heerlijk, zo’n sappige sinaasappel! Maar als je de vrucht wil pellen en eten, wordt het al snel een boeltje. Na een halfuur schillen (omdat je erin slaagt om telkens stukjes schil van amper 1 centimeter diameter te pellen) spuit het sap alle kanten op en tot overmaat van ramp plakken niet alleen je handen, maar ook het volledige oppervlak rondom je. Herkenbaar? Wel, dan weet je gewoon niet hoe je een sinaasappel op de juiste manier pelt. Watch and learn!

 

Een sinaasappel pellen doe je zo

Een sinaasappel pellen en eten zoals het hoort? Snij eerst de uiteindes van de sinaasappel. Maak vervolgens een niet al te diepe inkeping in de zijkant en trek de vrucht voorzichtig open. Et voila, aanschouw de gemakkelijk te eten sinaasappelpartjes! Check snel nog even onderstaand filmpje zodat je zeker weet dat je juist bezig bent. Maar eerlijk, het is allesbehalve moeilijk.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer trucjes om je fruit sneller (of let’s face it: gewoonweg op een leukere manier) te snijden? Check deze life hacks voor snelle bananenplakjes of watermeloenblokjes!

Lees ook: