https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Reizen 4 X zalig overnachten in Amsterdam

4 X zalig overnachten in Amsterdam

4 X zalig overnachten in Amsterdam

In Amsterdam is er altijd wat te beleven. Ben je van plan een citytrip te boeken naar deze bruisende stad en wil je ’s avonds zalig tot rust komen in een mooi hotel? Zoek dan niet verder en kies een van deze 4 hotels in Amsterdam.

1. Pretty sophisticated: Morgan & MeesMorgan&Mees

Het coole hotel Morgan & Mees ligt in hip West-Amsterdam en is sinds de opening al snel uitgegroeid tot een stijlicoon. De 9 kamers in het neoklassieke pand zijn ingericht met een mix van vintage en eigentijds: denk industriële lampen en visgraatparket. Op de drielagige Coco-Mat-bedden voel je je de prinses op de erwt. Er is ook een hippe tapasbar en een restaurant met pure keuken.

Kamers vanaf € 175 voor 2 personen.

2. Het laatste nieuws van INKInk

Sinds een jaar prijkt er aan de statige grachten een onconventioneel hotel. Amsterdammers lopen er binnen voor een snelle koffie of een laat ontbijt (dat kun je de hele dag door bestellen!). De naam verwijst naar een vorig leven van het pand, toen krant De Tijd er huisde. Het knappe retro-interieur speelt daar op in met veel inktblauw, drukletters, typemachines en ganzenpennen.

Kamers vanaf € 154 voor 2 personen.

3. Pulitzer hotel : Mooier dan ooitPulitzer

Voor speciale gelegenheden is een verblijf in het vernieuwde Pulitzer een aanrader. Het vijfsterrenhotel huist in niet minder dan 25 historische grachtenpanden. De kamers aan de Keizersgracht kregen zopas een vrolijke, frisse vintage look. Tegen het einde van het jaar zal het hele hotel die moderne geest ademen. De geslaagde make-over met design- en vintage meubels, koperen details, authentieke houten balken en open haarden maken dit tot een van de mooiste luxehotels van Amsterdam.

Kamers vanaf € 297 voor 2 personen.

4. Partytime bij Jaz in the CityJaz

Ideaal als je een concert wilt meepikken, is het gloednieuwe Jaz in the City, gelegen naast drie concertzalen in Amsterdam Zuidoost. Van een In-Tune Room tot een Off Beat Suite, ze hebben allemaal een prima muziekinstallatie, maar bieden wel degelijk de nodige stilte en rust. De Rhythm Bar serveert lokale bieren en dj’s spelen elke avond een nieuwe liveset om je in the mood te brengen.

Kamers vanaf € 102 voor 2 personen.

 

Op zoek naar nog meer adressen in Amsterdam? Check dan hier 6 must-do adressen voor je citytrip en ontdek hier onze 7 favoriete restaurants in Amsterdam.