Gerust op vakantie: 5 onmisbare producten in je reisapotheek

De zomervakantie staat voor de deur en daarmee hopelijk ook heerlijke reizen naar prachtige landen. Niemand wilt ziek of gewond zijn tijdens de mooiste tijd van het jaar. Vergeet zeker onze 5 musts niet in te pakken in je reisapotheek.

1. Zonnecrème en aftersun

Een tripje naar de zon, daar hoort zonnecrème en aftersun bij! Maak je geen zorgen, want zelfs onder een dikke laag zonnecrème krijg je een heerlijk bruin kleurtje. Laat je vakantie niet bederven door pijnlijke, verbrande schouders.

Hier lees je hoe lang je zonnecrème nu echt goed blijft.

2. Pleisters

Na al dat sightseeing, heb je gegarandeerd enkele pretbedervers op je voeten. Blaren zijn geen pretje en kunnen erg pijnlijk zijn tijdens het wandelen. Pleisters verlichten de pijn, zodat je toch nog kunt genieten van de must-sees op je vakantie.

3. Anti-jeukzalf

In vreemde landen kom je soms tropische, en vooral veel te grote, insecten tegen. Na een beet of steek kun je verschrikkelijke jeuk krijgen. Wees voorbereid en pak zeker de antijeukzalf in.

4. Pijnstillers

Niemand wil pijn hebben op zijn vakantie. Pijnstillers als Dafalgan en Aspirine zijn dan ook een absolute must. Heb je snel last van diarree? Neem dan zeker een middel mee tegen diarree, zodat je zon, zee en strand niet moet inruilen voor het toilet.

5. Ontsmettingsmiddel

In vreemde landen naar de dokter gaan, is niet altijd een pretje. Een taal die je niet verstaat, met geneesmiddelen die je niet kent, dan kun je maar beter voorbereid zijn. Ontsmettingsmiddel helpt je al een heel eind vooruit, laat wonden niet ontsteken.

Meer tips voor je reis:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content