Secret escapes: 5 x logeren in het groen in Antwerpen

Genieten van het bruisende stadsleven in hartje Antwerpen én midden in het groen zitten? Deze authentieke logeeradressen in het centrum van de stad combineren het beste van twee werelden.

Download hier ook onze gratis Feeling City Guide Antwerpen, een handige digitale gids met meer dan 60 adressen in de koekenstad. Bovendien krijg je er een handig kaartje bij. Zo zie je meteen waar elk restaurant, koffiebar, boetiek,... zich bevindt.

5 x logeren in het groen in hartje Antwerpen

1. Appartement in herenhuis met wildgroei

Te huur voor lange en korte verblijven in hartje Antwerpen: een reeks prachtige herenhuizen, sommige onder hen met een magnifieke verborgen tuin vol wildgroei. Dit pand in het noorden van de stad is er zo eentje. Omdat de volledige woonst nogal ruim uitviel voor het koppel dat het pand enkele jaren geleden kocht, verhuren ze de volledige onderste verdieping in de vorm van een appartement mét omvangrijke tuin.

Vanaf € 90/nacht. Neem voor meer info, adres en reservaties contact op via airbnb.be

2. Fifties stadswoning met ecologische siertuin

Het zonnige gelijkvloers van deze fifties stadswoning in Borgerhout werd door de eigenaars tot ‘Virginie Loveling’ gedoopt. De privé-ruimte werd prachtig ingericht en kijkt uit over een ecologische siertuin die je met de bewoners deelt. Logeer je er graag met zes? Huur dan de ‘Rosalie Loveling’ bij!

Vanaf € 105/nacht (minimum twee nachten). Neem voor meer info, adres en reservaties contact op via airbnb.be

3. Luxeverblijf in ‘Botanic Sanctuary Antwerp’

Een verblijf in dit luxehotel voelt als een sprookje. Botanic Sanctuary telt 108 kamers, verdeeld over vijf historische gebouwen. Kom tot rust in de spa, bezoek de Botanische Tuin of geniet van gerechten bereid door de sterrenchefs bij de restaurants 1238 RestaurantFine FleurHertog Jan en Bar Bulot. De Feeling-redactie verbleef er en kan beamen: Antwerpen is een tophotel rijker!

Vanaf € 280/nacht. Leopoldstraat 26, boek hier je verblijf.

4. Ontspannen bij ‘August’ op het Groen Kwartier

Toen het Antwerpse militair hospitaal verhuisde, kwam de site tot nieuw leven als de wijk ‘Groen Kwartier’. Restaurant The Jane was de pionier in de voormalige kapel, PAKT volgde, en August maakte het af met een prachtig hotel-restaurant in het voormalige Augustinessenklooster. Sobere kamers behouden de ingetogen sfeer en contrasteren mooi met de monumentale bar, het tweede restaurant van topchef Nick Bril, een serene tuin mét grot en een intieme wellness.

Vanaf € 169/nacht. Jules Bordetstraat 5, boek hier je verblijf.

5. Zwemmen in hartje Borgerhout bij ‘B&B Puur’

Een oase van rust met gigantische tuin, prachtig zwembad, poolhouse met open haard én verrukkelijk ontbijt; niet meteen iets wat je vlakbij het bruisende Krugerplein verwacht. We hadden het plekje liever nog wat geheimgehouden dus blijft tussen ons, toch?

Vanaf € 110/nacht. Van de Poelstraat 20, boek hier je verblijf.

Download hier ook onze gratis Feeling City Guide Antwerpen, een handige digitale gids met meer dan 60 adressen in de koekenstad. Bovendien krijg je er een handig kaartje bij. Zo zie je meteen waar elk restaurant, koffiebar, boetiek,... zich bevindt.

Op stap in Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content