Luxueus logeren aan zee: 5 x de mooiste vakantieappartementen om nu te boeken

Evy Van Elsacker

Klein, maar fijn. Dat zijn deze logies in appartementvorm zeker. Beneden of boven, met tuin- of zeezicht: de nieuwste vakantieappartementen aan de kust laten je baden in stijl.

Dit artikel maakt deel uit van het zomerplan van Feeling, een hele reeks artikels vol inspiratie om er een onvergetelijke zomer van te maken. Klik hier om alle artikels te ontdekken. 

MAISON BOTANIQUE in DE PANNE

Bij Maison Botanique logeer je voor een mooie prijs in De Panne.

In De Panne is een villa in cottagestijl te huur – toch het gelijkvloerse deel. Zowel de living met open keuken als het loungeterras van Maison Botanique zijn erg sfeervol, dankzij de groene vingers van eigenaars Jan en Sarah. Ook tof: je kunt er een fotoshoot aan zee laten maken van jou en/of je gezelschap, want Sarah is een talentvolle fotografe. De zachte prijzen maken dit nieuwe logeeradres bovendien ideaal voor een workation aan zee.

Vanaf € 110 per nacht voor max. 4 personen, maisonbotanique.be

SUITES GÉRARD EN RACHELLE in OOSTDUINKERKE

Logeren in Oostduinkerke met designinterieur bij Suites Gérard en Rachelle.

De 17de verdieping garandeert je een weergaloos uitzicht op zee. Je hebt er de keuze uit de luxueus ingerichte Suite Rachelle met één slaapkamer en de gloednieuwe Suite Gérard met twee slaapkamers. Elk tot in de puntjes afgewerkt met mortex, notelaar, marmer en designmeubelen. En dat op 15 meter van het strand in Oostduinkerke.

Vanaf € 245 per nacht voor max. 4 personen, suiterachelle.com

PENTHOUSE MET ZEEZICHT in DUINBERGEN

Logeren in een duplex in Duinbergen bij Knokke van Zoute Exclusive.

Zoute Exclusive biedt al mooie duplexen vanaf € 195 per nacht voor zes personen, maar de topper is wel het penthouse met zeezicht en terras in Duinbergen, een rustig stukje van Knokke. Stijlvol ingericht, met vier slaapkamers en drie badkamers, twee garageboxen én een strandcabine op de Blue Buddha Beachclub, die voor de deur ligt. De bedden zijn opgemaakt, er staat een verrekijker klaar en extra services krijg je met een vingerknip – zoals een gevulde koelkast, een kok aan huis of pilateslessen.

Vanaf € 450 per nacht voor max. 7 personen, ref. 111, zoute-exclusive.be

BOETIEKFLAT ISABELLA in OOSTENDE

In Oostende kan bij logeren in boetiekflat Isabella met prachtig designinterieur.

Volop verleidelijk logies in de Beachlovers-collectie van O Dierbaar België, een site met bijzondere logeeradressen in eigen land. Zoals Isabella, een mediterraan aandoend appartement met de allures van een hotelsuite, hartje Oostende. Vol natuurlijke materialen, in strand- en zeetinten.

Vanaf € 100 voor 2 personen, odierbaarbelgie.be/logies/isabella

PORTWIN in KNOKKE

In Knokke kan je logeren in Portwin in extreme luxe met hamam en wellness.

Van een warme plons en een wellness met hamam en sauna genieten alle gasten van Portwin in Knokke. Scapa Home-meubilair en kunstfoto’s zorgen voor het designeffect in de luxestudio’s en -flats. Inclusief bed- en badlinnen plus Clarins- producten.

Flat v.a. € 400/nacht voor max. 6 personen, studio v.a. € 200/nacht voor 2 personen. portwin.be

Haal alles uit je vakantie met Feelings grote Zomerplan!

Op feeling.be vind je de hele zomer lang alle hotspots in eigen land en in onze buurlanden, plus nog veel meer tips om het beste uit je zomer te halen. Wil je geen enkele update missen? Schrijf je dan door hier te klikken snel in op onze nieuwsbrief met Feeling weekendtips, zo krijg je elke vrijdag onze tips om je zomer onvergetelijk te maken in je inbox.

Lees ook:

Partner Content

Gesponsorde content