Home Lifestyle Reizen Dit gebouw in Hamburg is het nieuwe pareltje van de stad

Dit gebouw in Hamburg is het nieuwe pareltje van de stad

Hamburg wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit, het is een échte hotspot voor citytrippers. Plan jij een reisje naar Hamburg? Bezoek dan zeker ook de gloednieuwe Elphilharmonie. Het concertgebouw wordt nu al gezien als het nieuwe hart van de muziekmetropool Hamburg.

Bedoeling is dat de Elbphilharmonie Hamburg het nieuwe aantrekkingspunt wordt voor alle inwoners en gasten van Hamburg. De Elbphilharmonie Hamburg bestaat uit drie concertzalen met een veelzijdig muzikaal programma, veel ruimte voor muziekeducatie, een hotel, horeca en de openbare plaza, waar bezoekers op 37 meter hoogte een overweldigend uitzicht over de hele stad hebben. Het gebouw is ontworpen door het Zwitserse architectenbureau Herzog & de Meuron.

Lees ook dé ultieme reisbestemmingen voor 2017

De concertzaal is op 11 januari feestelijk geopend. En daar hoorde natuurlijk muziek bij. Speciaal voor de gelegenheid werd de muziek vertaald naar een prachtige lichtshow op de gevel. Bekijk zeker even de video met de indrukwekkende lichtshow.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer tips voor een citytrip: