Binnen opgesloten zitten is nooit leuk, maar op dit moment is het wel je enige optie. Bovendien hoeft het ook helemaal geen marteling te zijn: met de juiste creatieve afleiding en een inspirerend decor, maak je er misschien net een ideale retraite van om even te ‘verstillen’ en om samen met wat innerlijke rust ook je persoonlijke flow weer helemaal terug te vinden.

Een manier om die positieve vibes alvast even te boosten en meteen ook je honger naar wanderlust terug een beetje te stillen, is je interieur opleuken met een paar stukken rotan. De interieurtrend heeft dankzij z’n kleur en het natuurlijke materiaal waaruit het is opgebouwd niet alleen iets erg rustgevend, het doet ook meteen denken aan meer zuidelijke sferen – beleefd vanuit één of ander op-en-top relaxt luxe-resort dan toch.

Rotan in een meer nostalgische retro-sixties-sfeer of in een strak moderne Bauhaus-compositie doet dan weer iets noordelijker, om niet te zeggen Scandinavisch aan.

Dit artikel maakt deel uit van ons staycation-plan. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

staycation

De vakantie is in zicht, de zomer lonkt. En dan bedient Feeling je op je wenken met een groot staycation-plan om alles uit je vakantie te halen. Wil je nog meer exclusieve tips ontvangen recht in je mailbox? Schrijf je hier in op ons staycation-plan en ontvang de komende 7 dagen van ons elke dag tips om het beste uit de zomer van 2020 te halen.

Meer lezen over wonen en interieurtrends: