Exclusief: de 3-delige Baboesjka voor slechts 149€

Krijgt u soms onverwacht bezoek? Gaat u graag picknicken? Of bent u gewoon op zoek naar
een extra poef voor in de woonruimte of de slaapkamer?

De Baboesjka is de nieuwste creatie van Fatboy, het bekende merk van mooie en comfortabele zitzakken. De set bestaat uit drie losse kussens (45 x 45 x 14 cm), die op elkaar gestapeld en door een verstelbare stoere riem bij elkaar gehouden worden en samen een multi-inzetbare gelaagde poef met drie nieuwe zitplekken vormen. 
 
De poef leent zich perfect voor een avondje film thuis, als meditatiepunt in de slaapkamer of als bijzetpoef in de woonkamer. Bovendien is hij makkelijk te vervoeren. De Baboesjka combineert een eigentijdse look met de kwaliteit van Fatboy en is gemaakt van hoogwaardige materialen. De stof is in een esthetisch patroon gestikt, waardoor de poef comfortabel oogt en aanvoelt. 
 
De Baboesjka is verkrijgbaar in 8 kleuren en prints (zie hieronder). U kunt de kleuren van uw 3 kussens naar uw eigen smaak bepalen: Perzische prints in taupe, rood of lime en/of effen kleuren, zodat de Baboesjka een onderdeel wordt van uw interieur. Alle combinaties zijn mogelijk!
 
 
Info over Fatboy: www.fatboy.com.
 

Zo bestel je deze mooie poef:

 
Om deze 3-delige poef tegen de zachte Feeling Wonen-prijs (149 € in plaats van 169 €) in huis te halen, stortudesomvan149€op iBan-rekeningnummer
Be 23 3300 5866 9391 op naam van Sanoma Magazines Belgium, telecomlaan, 5-7, 1831 Diegem. Vermeld als mededeling ‘Fatboy’. elke bestelling wordt bij u thuis afgeleverd. Vergeet niet ons uw naam + leveringsadres + telefoonnummer (bij voorkeur GSM) en de kleurencombinatie van uw keuze te bezorgen, hetzij per mail: nicole.frippiat@sanomamedia.be, hetzij per post op het hogervermelde adres. info: 02.776.22.53 (ma-do, 10u30 – 18u).
 
Deze actie loopt tot en met 23/01/2013 en zolang de voorraad strekt. indien u niet tevreden bent over uw aankoop, hebt u de mogelijkheid om het artikel in perfecte staat en in zijn oorspronkelijke verpakking binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen (de verzendingskosten worden door u betaald). Voor de privacyclausule, zie de colofon van Feeling Wonen (p. 143). Voor bijkomende vragen of inlichtingen: 02.776.22.53 (ma-do, 10u30 – 18u).

Partner Content

Gesponsorde content