Ontdek hier wat we deze maand voor jou in petto hebben!

Zalige weekends weg in eigen land

Vakantie achter de rug, maar wil je er nog even uit in eigen land? Bezoek de favoriete plekjes van de Feeling-redactie. Ga naar de Ardennen, Limburg of Brussel: echt, je hoeft niet altijd ver te gaan om te genieten. Met AL je zintuigen.

 Nú al: wintermodepreview in 13 trends

Het nieuwe seizoen draait om persoonlijkheid, lef en  eigenzinnigheid. Gele pluizige schoenen op een voor de rest clean silhouet? Of toch liever in luipaard van top tot teen? Jij bent de stylist, dus jij beslist.

Scheiden of blijven?

Het blijft moeilijk, wikken en wegen, piekeren en malen… Er wordt vaak beweerd dat we te makkelijk scheiden tegenwoordig, maar zo simpel is het niet. Hoe weet je of een relatie de moeite waard is om te blijven?

Exclusief: achter de schermen tijdens Fashion Weeks

De mode is zelden vreemder  geweest dan het komende  seizoen, ontdekte onze chef-mode Els Keymeulen tijdens de voorbije internationale modeweken. Van afgehakte hoofden tot smurfen in Sabena-pak: de catwalks van F/W 18-19.

Stop de tijd,  geniet van elke minuut

We willen graag lang leven, dus doen we aan sport en proberen gezond te eten. Maar we zouden ons beter focussen op de manier waarop we die tijd beleven. Kwali-tijd dus.

Is bio-beauty beter?

Sommigen zweren bij natuurlijke producten, anderen verkiezen hightech-crèmes. Maar dat cosmetica veilig moet zijn, daar is iedereen het over eens. Wat betekent bio juist en hoe herken je het?

Zuiders lichte recepten

Er wordt toch altijd gezegd dat het mediterrane dieet zo gezond is? Deze maand proberen we dat graag uit met verrukkelijk lichte zuiderse gerechten. Wat dacht je van een komkommercocktail, kruidige salade, spiesjes van sardines, geroosterde inktvis en panna cotta met Griekse yoghurt?

De nieuwe Feeling ligt vanaf 18 juli in de winkel. Wil je een heel jaar lang genieten van jouw Feeling-moment? Abonneer je nu en krijg één maand hélemaal gratis.