Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Emma Gelaude mag zichzelf de allereerste Belgische modeblogster noemen. Haar site MyFashionBlog ging in oktober 2007 online en ze kreeg al gauw veel volgers. Na de geboorte van haar kleintje Jackie Rio viert ze dit jaar de geboorte van Emmagelaude.com, een gloednieuw blogazine waarop modefans terechtkunnen voor tips & tricks rond styling, de laatste trends, maar ook voor inspirerende verhalen rond vrouwen en ondernemen.

 

Uniek en authentiek

Vandaag geeft ze ons 5 gouden tips mee om een succesvolle blog op poten te zetten. Haar eerste goede raad: kies een specifiek thema voor je blog. Op WordPress alleen al zijn er zo’n 60 miljoen blogs dus het is belangrijk om de beste te worden in één ding waarmee je volgers kan inspireren. Focus bijvoorbeeld op één bepaalde stijl, kies een specifiek beautyproduct of ga voor video.

Daarnaast mag je niet bang zijn van filters. Zorg er uiteraard wel voor dat alles authentiek blijft, maar wat prutsen aan de lichtinval en kleurtjes kan geen kwaad. Tot slot: wees geduldig! Werk hard en klim met vallen en opstaan richtig top.

Hier bekijk je Emma’s video waarin ze 4 tips geeft voor een succesvol blogazine.

Meer over bloggen

Bye bye blogger, hello influencer: deze it-girls moet je volgen
4 x de leukste healthy blogs
Dit zijn de winnende modebloggers van de Zalando Style Icon Awards