De modebewuste rapper A$AP Rocky omringt zich met stijlvolle ladies als Rihanna en weet dus als geen ander waar het vrouwelijke oog voor valt. En binnenkort kan jij wat van dat stijladvies meepikken. Want jup, Zalando weet A$AP Rocky te strikken voor een bijzondere campagne, waarbij hij aan het remixen slaat.

Ook voor deze prachtige Studio zomercollectie van H&M is tanden bijten tot 1 maart.

Fashionable remix

Dat A$AP Rocky wat van vrouwenmode kent, maakte hij met zijn aanstekelijke song Fashion Killa wel duidelijk. Zonder enige moeite rapte hij er zowat alle toonaangevende labels aan elkaar: van Alexander Wang tot onze eigen Ann Demeulemeester (mét Amerikaanse tongval wel te verstaan).

En yes, zijn liefde voor mode wordt alweer duidelijk in de nieuwste Zalando campagne. Daarin combineert hij high street en high end merken tot fantastische looks. Om de hele Remix Fashion campagne wat kracht bij te zetten, ontwikkelde hij zelfs een videoclip waarin hij in zijn A$AP Hotel vier vrouwen verwelkomt die elks een kamer toegewezen krijgen, geheel volgens hun stijl. Little did they know dat hun koffers verwisseld werden en ze met de hulp van A$AP toch een look weten te creëren waarbij street style en luxe een perfect paar vormen. Een carrière als stylist in the running, mister Rocky?

Modetrends voor 2017

Waarom dit de trendkleur van 2017 wordt
Deze 5 accessoires worden een hit in 2017
Wordt dit smartphonehoesje dé trend case van 2017?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten