Voor de modeshoot van ons grote feestnummer nodigden we de zusjes Leyers uit voor de camera. De modellen van dienst werden gehuld in de meest sierlijke outfits en kregen een feestelijke make-uplook. Neem snel een kijkje achter de schermen.

In de voetsporen van Lindbergh

Inspiratiebron voor de shoot was Peter Lindbergh, een beroemde Poolse modefotograaf die vooral in de jaren ’80 prachtige zwart-witbeelden kiekte. Typerend aan zijn foto’s is het volumineuze haar van zijn modellen en Ella (30), Olga (21), Billie (24) en Dorien (34) kregen dan ook een gròòt kapsel.

Qua make-up werden vooral de wenkbrauwen zwaar aangezet, de ogen feestelijk opgemaakt en werd er voor een subtiele lipkleur gekozen. De outfits? Die bevatten massa’s sequins, prachtige feestjurken en vrouwelijke, getailleerde kostuums.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


De volledige shoot en outfits ontdek je in het grote feestnummer van Feeling! Nu in jouw winkel, in pakket met Feeling Gold Londen.