Best-seller: Deze oversized blazer vliegt de winkels uit

De blazer, het tijdloze vestje dat al jaren geliefd is onder modemeisjes, wordt dit seizoen resoluut in wol gedragen. Het Zweedse modehuis Arket bracht onlangs een oversized exemplaar op de markt dat erg populair bleek; het bereikte nauwelijks de (online) winkels voor het alweer weg was. We hebben echter goed nieuws: de populaire wollen blazer is momenteel opnieuw in stock. Haast je dus als je een exemplaar wil bemachtigen!

Arket’s blazer

Als er één stuk niet mag ontbreken in je garderobe als modeliefhebber, is het wel een blazer: hij is elegant, combineert makkelijk, is nooit uit de mode en bijgevolg een echte investering voor de toekomst. Dit najaar wordt vooral de wollen versie veel gedragen, omwille van de knusse en winterse uitstraling ervan.

Arket’s Oversized Hopsack Blazer is alvast één van onze favoriete wollen exemplaren van het moment. Het vestje is gemaakt van kwalitatieve Italiaanse schapenwol en bevat het Responsible Wool Standard (RWS), wat wil zeggen dat de wol voldoet aan alle eisen omtrent dierenwelzijn en landbeheer. Ook goed om te weten: de blazer is kreukbestendig en volledig gevoerd langs de binnenkant. Bovendien is hij beschikbaar in vijf kleuren: zwart, donker beige, lichtblauw, rood en groen. Wie op zoek is naar een leuk pak voor de winter is bij Arket eveneens aan het juiste adres, want bij elke blazer vind je een bijpassende broek. We want!

Geen fan van Arket’s blazer? Kijk dan hier voor een alternatief. 

Shop hier de best-seller

Arket, € 159, – verkrijgbaar in beige, zwart, rood, groen en lichtblauw

Meer mode-inspiratie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content