Home Mode Dé perfecte look voor een trouwfeest

Dé perfecte look voor een trouwfeest

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer je een trouwuitnodiging in de brievenbus krijgt, heb je natuurlijk het perfecte excuus om een nieuwe jurk te kopen. Met dit exemplaar straal je zowel op als na het trouwfeest

Els kiest voor een asymmetrische jurk in felle bloemenprint. Ze combineert de jurk in twee verschillende stijlen zodat zowel op een chique trouwfeest als op een gezellige BBQ alle ogen jouw richting uitgaan.

Look 1: straal van kop tot teen met elegante accessoires

De jurk komt extra tot haar recht met een paar hoge killer heels. Kies voor een soepelvallend jasje in dezelfde tint en werk af met een contrasterende halssnoer. Het clasht allemaal een beetje maar dat maakt het volgens Els juist extra spannend. Draag een opvallende clutch in plaats van een handtas met schouderriem. Dit is net iets chiquer voor op een trouwfeest.

Look 2: rock the party met deze stoere combinatie

Een zomerse BBQ met vrienden is de ideale gelegenheid om je witte denim vest uit de kast te halen. Dit exemplaar is vrouwelijk door de zilveren details maar de rafelige randen maken het geheel wat stoerder. Els bewijst dat zwart ook perfect past bij een zomerse outfit. Op deze manier maar je komaf met het typisch 'romantische bloemenprint sfeertje'.

 

Op zoek naar mooie combinaties?

VIDEO: Zo draag je de sweater in elk seizoen

1 stuk, 3 looks: de jumpsuit

1 stuk, 3 looks: de boyfriend jeans