Een beetje magie, daar hebben we de afgelopen maanden allemaal stiekem om gevraagd. Een sprankel, en signaal, een vallende ster. Alvast één partij heeft geluisterd: de mode. Verwacht etherische coupes en stoffen, ruimteprints en ijle kleuren.

Sterrenbeeldmode

De meest voor de hand liggende manier om wat toverkracht aan je garderobe toe te voegen, zijn bedeltjes, kettingen, zélfs sneakers met je sterrenbeeld. Ze lichten een kleine tip van je persoonlijkheid op. PS Op 20 maart is het Internationale dag van de Astrologie, reden te meer om straks met zo’n horoscoop-stuk aan de haal te gaan!

Dit artikel maakt deel uit van onze stijlgids voor de zomer van 2021. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Ontdek nog meer mode in onze stijlgids

Wij bij Feeling weten dat kleren superkrachten hebben. Daarom verzamelde ons modeteam een echte stijlbijbel voor het nieuwe seizoen, met extra aandacht voor Belgische merken en lokale webshops. Bekijk onze stijlgids voor de zomer van 2021 hier.

Meer voorjaarsmoois

Tekst: Els Keymeulen. Styling: Ellen Monstrey en Louis Kerckhof. Beelden: Zeb Daemen en Koen Vernimmen. Visagie: Sofie Van Bouwel. Model: Marine Deleeuw bij Dominique Models. Verkoopinfo: zie maartnummer van Feeling.