Soldenspecial: 10 x de wishlist van onze chef-mode Els Keymeulen

Els Keymeulen

Ik heb een klein boekje, waarin ik noteer wat ik allemaal graag wil, qua materiële dingen. Sommige dingen staan daar al héél lang in (een Rolex, een Love Bracelet van Cartier), sommige dingen kan ik halverwege het jaar afvinken (een rieten mandje) en sommige dingen staan er tot de solden beginnen. Dàt is het moment waarop ik check of mijn lijstje nog voorradig is – soms valt het tegen, maar even vaak valt het goed mee en kan ik mijn wishlist shoppen aan korting. Dit is ‘m!

 

Dit artikel maakt deel uit van onze grote soldenspecial. Klik hier voor nog meer leuke artikels. 

 

10 x eindelijk van wishlist naar winkelmandje

1. Blazer à la Jacquemus

Sexy, in prachtige aardse tinten en altijd draagbaar: ik ben hele grote fan van Jacqemus. Een goeie blazer wil ik altijd wel, en deze is gewoon perfect: roestig kleurtje, diepe V.

Blazer – Jacquemus. Eerder € 730, nu € 365.

2. Op grootvaders wijze

Ik ben redelijk in de ban van de ‘opasandaal’: zo’n ouderwets, lompig model met Velcro. Deze van Balenciaga kan ik bij deze afvinken:

Track sandals – Balenciaga. Eerder € 650, nu € 455.

3. Jetset-life

Ik droom er altijd van om chique en voorbereid op een vliegtuig te zitten, alleen lukt het nooit. Daar komt straks verandering in: ik wil al héél lang een luxe sjaal, om achteloos rond te slaan.

Roze sjaal – Acne. Eerst € 160, nu € 112.

4. The best of both worlds

De perfecte mix tussen strandtas en city bag: staat al làng op mijn lijstje, maar kreeg ik maar niet doorstreept. Bij deze:

Schoudertas – Stella McCartney. Eerst € 845, nu € 591,50.

5. Omdat je in België woont

Het is helaas niet altijd zonnig in de zomer, en dan kan een doorstikte jas van pas komen. Ik heb lang gezocht naar de perfecte versie én gevonden:

Quilted jas – Arket. Eerst € 115, nu € 58.

6. Trendalert: poplin shirts

Soms wil ik iets voor ik zelfs weet of het bestaat. Afgelopen maand raakte ik in de ban van oversized hemden, maar ik wilde er eentje met korte mouw. Niet te vinden, tot ik deze tegenkwam.

Linnen poplin shirt – Massimo Dutti. Eerst € 35,95, nu € 24,95.

7. By far de mooiste

Muiltjes staan àltijd op mijn lijstje – ik denk dat ik stilaan mag spreken van een verzameling. Mijn laatste obsessie? Witte muiltjes, voor onder jeans: prachtig.

Muiltjes – By Far. Eerst € 380, nu € 266.

8. It-jeans

De jeans van het moment is een tikje oversized, lang en met hoge taille. Zò blij met deze:

Jeans – Les Coyotes de Paris. Eerst € 320, nu € 224.

9. Patchwork ft. bandana

Er stond een uitroepteken bij op mijn lijstje: iets met banadanaprint! Het is een jurk geworden, van het Belgische Girls of Dust.

Patchwork jurk – G.o.D. Eerst € 255, nu € 153.

10. Disco-licious

Ik wilde heel graag een crazy pants om op hete zomeravonden te dragen. Alleen wilde ik er niet té veel geld aan besteden, wegens niet geschikt voor elke dag. Thank god voor Vasquiat.

Felgroene broek – Carlota Cahis. Eerst € 130, nu € 111.

Hou je ook zo van mode? Let’s stay in touch. Schrijf je in op onze maandelijkse mode-nieuwsbrief en ontdek als eerste alle trends en insider-tips van het Feeling modeteam. Wil je eerst een voorproefje bekijken, voordat je je inschrijft? Hier kan je onze laatste mode-nieuwsbrief alvast lezen. 

Lees ook:

Partner Content

Gesponsorde content