Op 22 mei maakten Meghan Markle en prins Harry hun eerste publieke verschijning sinds hun sprookjesachtige huwelijk. Gelegenheid? Een high-tea voor de zeventigste ‘ceremoniële’ verjaardag van Charles in de tuinen van Buckingham Palace. Haar outfit trok de aandacht, en daar zat een Belgische ontwerpster voor iets tussen.

Volgens de etiquette

Geen nonchalante messy dot en all-black outfit deze keer, de Hertogin van Sussex droeg een wel erg koninklijke jurk voor de viering van haar schoonvader. Met monochrome zachtroze tinten, een box clutch en stijlvolle hoed koos ze voor een look dit perfect uit de kast van Kate Middleton geplukt leek. De jurk van het Britse Goat zou trouwens inderdaad favoriet zijn van haar schoonzus.

Toch waren er nog twee dingetjes die extra hard opvielen aan haar outfit. Haar vleeskleurige panty, bijvoorbeeld. Voor haar huwelijk wist ze deze nog goed af te wimpelen maar nu kan ze er niet meer onderuit. Als lid van de Britse koninklijke familie is het immers verboden om je blote benen te tonen bij openbare gelegenheden. Ook aan deze beauty-regel zal ze zich voortaan moeten houden.

Niet alleen Meghan draagt Belgisch

Of je de panty nu mooi vindt of niet, over één dingetje zijn de meningen gelijk: haar oorbellen waren prachtig. Het wordt nòg mooier als je weet wie ze ontwierp, want ja, ze zijn van Belgische hand. De roosvormige oorbellen komen uit de Idylle-collectie van Vanessa Tugendhaft.

Het is niet de eerste keer dat Meghan een ‘Tugendhaft’ droeg. Ook tijdens de Invictus Games verscheen ze met de Charms ketting – een roségouden klavertje met vier hartjes uit de Precious collectie van Vanessa. Aan haar duim droeg ze bovendien het Infinie ringetje, dat ze sinds 23 maart 2018 regelmatig draagt.

Niet alles de Hertogin, ook ​Madonna en haar dochter Lourdes, Anne Hathaway en Kate Hudson zouden ook fan zijn. Voor moest je een koninklijk budget hebben:

Idylle La Rose oorbellen

Vanessa Tugendhaft
€ 2.520 – Hier koop je ze

Infinie ring uit goud

Vanessa Tugendhaft
€ 1.290 – Hier koop je hem

Charm Precious rosé ketting met klavertje

Vanessa Tugendhaft
€ 880 – Hier shop je hem

Meer over Meghan Markle