Waarom je eindejaarsjurk (die waarschijnlijk een fortuin heeft gekost) niet gewoon twee keer dragen? Met kerst of met oud én nieuw? Chef mode Els Keymeulen vindt het zonde hem na één keer in de kast te hangen, en stelt deze twee feestelijke combo’s voor. Doen!

Look 1: verleidelijk en partyproof

De cocktailjurk is helemaal terug van weggeweest. Vooral voor de feestdagen scoort hij goed. Dit rood exemplaar heeft dunne bandjes die flink wat schouder tonen én bezit een stevige decolleté, ook op de rug. Best gewaagd dus, en om er niet helemaal verkleed uit te zien, breng je wat balans door subtiele extra’s. Zo is een zwarte of rode bikerjas helemaal top en in combinatie met een netkous en kanten masker ben je zo klaar voor het bal, of nu ja, fuif.

Jurk: Philipp Plein
Lederen perfecto: Pinko
Schoudertasje: Karl Lagerfeld
Hakken: Frida
Masker: River Island
Netpanty: Wolford

Look 2: bij oma op de thee

Met een paar extra schoenen en een sweater in je koffer, draag je de look van oud op nieuw gewoon door. Combineer de cocktailjurk met een nonchalante trui en kies voor een print die afleidt van de rok. Platte schoenen maken het geheel af, ze ogen braaf en tegelijk cool onder zo’n wijde rok. Oma gaat fier zijn ;-)!

Jurk: Philippe Plein
Sweater: Pinko
Veterschoenen: Fred de la Bretonnière
Panty: Dim
Tas: Zara

Shop hier deze feestlook

Cocktail dress ‘Mimosa’

Philipp Plein
€1898 – Bekijk het hier

Rode perfecto

Oakwood
€189,95 – Bekijk het hier

Netpanty

Wolford
€39 – Bekijk het hier

Kattentasje

Karl Lagerfeld
€244,95 – Bekijk het hier

Lookalike cocktailjurk

Phase Eight
€225 – Bekijk het hierSweater met print

Pepe Jeans
€89,95 – Bekijk het hier

Platte veterschoen

Fred de la Bretonière
€199,95 – Bekijk het hier

Meer tips van onze chef-mode

Check hier de tips van Els Keymeulen om de fluwelen jurk te combineren en ontdek hier hoe je een jumpsuit zowel zakelijk al feestelijk kan dragen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten