Van vintage jurkjes tot prachtige Bottega hakken over gekke handtasjes, het zijn een voor een mode-items die in de kleerkast van Tiany Kiriloff terug te vinden zijn. Feeling bracht de fashionista een bezoekje en kreeg te horen over haar favoriete merken, pijnlijke schoenen en statement accessoires. Benieuwd? Bekijk dan even bovenstaande video en maak je klaar om van kleerkast te willen ruilen!

Inside the wardrobe

Ze is Belgiës bekendste influencer, mama van drie, business woman, wereldreizigster én heeft een kast om u tegen te zeggen. Tiany Kiriloff beschikt over – surprise, surprise – de meest waanzinnige mode-items. Denk: blazers van Natan, vintage jurkjes van Kenzo en talloze hoge hakken van merken als Prada, Louis Vuitton en Chanel. Kortom, een garderobe die je integraal wil copy-pasten naar je eigen huis!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook leuk: Tiany wordt bij Feeling contributing editor: ze zal ons meenemen op spannende, exclusieve, once-in-alifetime reisjes met grote modelabels. Ze zal ons tonen wat er achter de schermen bij een defilé gebeurt, en hoe ze aan haar glow komt. Ze introduceert nieuwe labels en Instagramfilters, en deelt haar favoriete adresjes. Elke maand in Feeling, maar veel vaker nog op @feelingmagazine: de wereld van Tiany heeft straks geen geheimen meer voor jou.

Ontdek meer video’s:

Tekst: Margot Huysentruyt.