Van golven in het haar tot statement juwelen over neutrale tinten, voor onze modereis gingen we retro all the way. Feeling trok naar Martinique – met de roaring twenties en Great Gatsby in het achterhoofd – en keerde naar huis met adembenemede modeshoots. Ontdek hier de unieke behind the scenes en maak je klaar om terug te gaan in de tijd.

 

1920

Met een betoverende locatie en vastgepinde golven in het haar gingen we aan de slag. Styliste Ellen Montrey koos voor elegante outfits en accessoires. Denk aan neutrale tinten, rieten hoeden en midi rokken. Benieuwd naar het resultaat?

The tropical edit

Tropische locaties call for gekke prints, als je het ons vraagt. Na neutrale retro-outfits was het tijd voor een mix van polkadots, panterprints en bloemen. Voeg daar statement oorringen en een beetje kleur aan toe, en je krijgt prachtige beelden. Oordeel vooral zelf:

Styling: Ellen Monstrey. Assistent-styling: Robin Bakker. Foto’s: Zeb Daemen. Assistent-fotografie: Koen Vernimmen. Make-up: Rudi Cremers. Model: Manon LeLoup bij IMG Models.

Check alle beelden in het gloednieuwe maart-nummer van Feeling!

Meer behind the scenes:

Deze shoot gebeurde op Martinique in de Franse Antillen. Directe vluchten van Charleroi naar Martinique boek je via airbelgium.com. Met dank aan Charmehotel Domaine Saint Aubin in Trinité, domaine-saint-aubin.com.