Emma Gelaude mag zichzelf de allereerste Belgische modeblogster noemen. Haar site MyFashionBlog ging in oktober 2007 online en ze kreeg al gauw veel volgers. Na de geboorte van haar kleintje Jackie Rio viert ze dit jaar de geboorte van Emmagelaude.com, een gloednieuw blogazine waarop modefans terechtkunnen voor tips & tricks rond styling, de laatste trends, maar ook voor inspirerende verhalen rond vrouwen en ondernemen.

 

Zet nieuwe features in

Vandaag geeft Emma Gelaude ons tips hoe je Instagram het best gebruikt om meer volgers te generen. Allereerst is het bepalen van goede hashtags belangrijk. Pas wel op: gebruik enkel hashtags die relevant zijn en bij de foto horen.

Daarnaast is het goed om zelf interactief te zijn. Je verhoogt jouw interactie door zelf ook open te zijn en te laten zien wie je echt bent, dus ook de mindere kanten. Ook wedstrijden organiseren is een eenvoudige manier om je interactie te boosten.

Gebruik tot slot Instagram Stories om een verhaal te teasen. Je kan er handig gebruik van maken als een soort van preview. Ook zeker de Live Video’s zijn het proberen waard, en worden bovendien enorm geboost door Instagram zelf.

Meer tips van Emma Gelaude