Als onze favoriete fashionista Tiany Kiriloff een nieuw talent tipt, dan lúisteren we. Feeling introduceert deze maand met de nodige trots: fotografe en curvy model Raia Maria-Laura.

Tiany tipt Raia Maria-Laura

“Mijn doelen zijn echt heel hoog maar daar zit ik niks mee in. Ik geloof dat je iets écht kan bereiken als je het maar hard genoeg wilt.” Raia Maria-Laura is 21 jaar, fotografe, curvy model en super gedreven. Ze weet perfect wat ze wil en had toen ze gesigned werd bij Dominique Models helemaal niet verwacht dat ze zo graag zélf voor de camera zou staan. “Ik wil de twee graag blijven combineren om zo hogerop te geraken.”

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Uren in de kou voor Bella

Onze voormalige gastvrouw Tiany Kiriloff stelt Raia deze maand voor in Feeling omdat ze haar een heel bijzondere madam vindt. “Ze is nog jong en ik vind dat ze het goed doet, ze pakt alles goed aan.” Tiany ontmoette haar tijdens de Fashion Weeks een aantal jaar geleden. “Ik bewonder haar énorm. Ze staat vaak al van 8 uur ‘s ochtends paraat bij een show om dat ene kiekje te maken. Ze kan dus uren in de kou staan om er pakweg 3 goede beelden aan over te houden.” Voor Bella moet je tenslotte iets overhebben… 😉

Another one of @bellahadid BY RAIA ✨ and again thank you so much for your support 💛

A post shared by RAIA (@raiamarialaura) on

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De nieuwe Feeling ligt vanaf 14 februari  in de winkel.