De meeste dames willen als ze gaan shoppen maar een ding: er beter uitzien in hun nieuwe outfit. Of beter nog: er jonger uitzien. Dat heeft als gevolg dat een aantal items op je blacklist staan, een mantelpakje is daar het voorbeeld van. De tailleur heeft ten onrechte de naam oubollig te zijn. Chef-mode Els Keymeulen bewijst het tegendeel.

Wij hebben er een mooie blauwe uitgekozen, mét broek wat op zich al moderner is. Kies voor een sigarettenpijp onderaan, dat maakt je broekpak meteen wat jonger.

Look 1: sexy

Voor deze look is het heel simpel: je hebt je klassieke tailleur en het enige wat je eronder moet stoppen is eigenlijk niks. Of toch bijna niks. Kies voor een blouse waar je zo doorheen kijkt in een kanten stofje. Draag er een mooie beha of helemaal niets onder. In dat laatste geval hou je jouw vest best wel strategisch dicht. Werk af met vrouwelijke extra’s als platformschoenen en blijf in hetzelfde kleurenpalet met je tas.

Tailleur: Hugo Boss
Hemd: Baum und Pferdgarten
Sandalen: Essentiel
Oorbel: Swarovski
Handtas: Steve Madden

Look 2: sportief/street

Street is het nieuwe cool en het is heel gemakkelijk om je outfit zo te stylen, zelfs een klassiek broekpak kan je sportief maken. Het komt er gewoon op aan de juiste accessoires te shoppen. Beginnen doe je met sneakers. Kies er eentje met printje of patches waarmee je meteen al cooler oogt. Werk af met een leuke T-shirt en hippe tas et voilà!

Tailleur: Hugo Boss
T-shirt: mbyM
Sneakers: Brantano
Tas: Karl Lagerfeld

Meer stylingtips