5 dagen boordevol palmbomen, adembenemende shootlocaties, gekke prints en twenties-style. Feeling trok op modereis naar Martinique met als doel een geweldige modeshoot te creëren. Of we daarin geslaagd zijn? Duik hier mee achter de schermen met video-editor Charlotte en ontdek het zelf.

Behind the scenes

Op de planning? Modeshoots in de stijl van de jaren’20 en op het strand, styling die mixed prints omvat, een bezoek aan het stadje Les Anses D’Arlet en een rondleiding in distilleerderij Saint-James. Dit alles in combinatie met een prachtig hotel en een portie vitamine D. Why did we have to go home again?

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Styling: Ellen Monstrey. Assistent-styling: Robin Bakker. Foto’s: Zeb Daemen. Assistent-fotografie: Koen Vernimmen. Make-up: Rudi Cremers. Model: Manon LeLoup bij IMG models.

Ontdek alle beelden in het gloednieuwe modenummer van feeling, nu in de winkel!

Meer behind the scenes:

Deze shoot gebeurde op Martinique in de Franse Antillen. Directe vluchten van Charleroi naar Martinique boek je via airbelgium.com. Met dank aan Charmehotel Domaine Saint Aubin in Trinité, domaine-saint-aubin.com.