Home Mode Video: zo draag je een strandjurk naar het werk

Video: zo draag je een strandjurk naar het werk

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een vrouw koopt elke zomer minstens één nieuwe bain soleil of zomerjurk met spaghettibandjes. Chef mode Els Keymeulen vertelt ons hoe je met zo'n strandjurk ook elegant over de werkvloer kan lopen.

Chef mode Els kiest voor een volwassen en luxueuze strandjurk uit satijn. Satijn heeft een mooie glans en ziet er meteen wat duurder uit. Zo kan je met je jurk naar het strand, maar ook naar een avondfeest.

Let's go to the beach

Een strandjurk is het mooist als ze tot op de vloer komt. Wanneer je te klein bent voor je jurk, kan je er plateausandaaltjes onder dragen. Met deze boho-accessoires en tas met kwastje, scoor je gegarandeerd goed in Ibiza!

Ready to work

Je kan wel degelijk in een strandjurk naar je werk. Het enige wat je moet doen, is het bovenste van je strandjurk verstoppen door middel van een symmetrische blazer. Ga gerust voor contrasterende kleuren, het hoeft niet ton sur ton te zijn. Stem nadien je accessoires af op je jasje and you're ready to work!

 

Zo combineer je jouw favoriete item:

Dé perfecte look voor een trouwfeest

Zo draag je de sweater in elk seizoen

1 stuk, 3 looks: de jumpsuit