Feeling & Marie Jo

Lingerie kan je look maken of kraken. Want het is niet omdat je jouw setje onder je kleren draagt, dat je het niet kan zien zitten. Is dat het geval? Think again en blijf nog even thuis. Luister eerst naar de tips van onze chef-mode Els Keymeulen vooraleer je de deur definitief uitgaat.

Tips voor een perfect match

Els kreeg van Marie Jo ook meteen een lesje behashoppen. Eerst en vooral is het belangrijk dat je borsten in de cups vallen als je naar voor buigt. Heb je de juiste cup gevonden, stel dan de bandjes afzonderlijk van elkaar af (geen enkele vrouw heeft twee identieke borsten). Het is ook belangrijk dat je de beugels niet voelt zitten, want dan is je beha te groot of te klein. Tot slot moet de sluiting achteraan helemaal horizontaal lopen en op gelijke hoogte zitten met het voorste stuk. Als je beha achteraan te hoog zit, krijg je niet de ondersteuning die je nodig hebt.

Kies de juiste beha

1. Voor een vergadering

Dit soort balconnet beha vangt niet teveel aandacht. Hij geeft je borsten een mooie vorm, zonder ze te veranderen wat maakt dat je borsten perfect vallen. Ze springen niet té hard in het oog waardoor de balconnet perfect is voor een belangrijke businessvergadering.

2. Voor een yoga-pauze tijdens het werk

De perfecte beha om onder aftekenende kledij te dragen, is de T-shirt beha. Je voelt hem niet, je ziet hem niet maar hij is er wel en biedt de perfecte ondersteuning. Je kan hem bijvoorbeeld perfect dragen als je tijdens de middagpauze yoga wil doen.

3. Voor een feestje

De push-up beha zorgt, je raadt het al, voor volume. Hij maakt je borsten voller en ronder en duwt ze omhoog waardoor je een prachtig décolleté krijgt. Ideaal om de aandacht op je borsten te leggen tijdens een stevig feestje.

Meer lingerieweetjes